Join us!

At the moment, our team is going great and we do not have any vacancies.

However, do you feel we should still be looking for you? Feel free to get in touch and convince us!

 

Since we are aiming at Dutch speaking candidates, our company profile hereunder is written in Dutch. Not Dutch, but still interested? Give it a go, we might surprise each other.

Netinium ontwikkelt een centraal platform voor het beheren, uitlezen en besturen van slimme meters en slimme apparaten voor smart grids.
Hiermee bieden we energiebedrijven ongeëvenaarde functionaliteiten op het gebied van data collectie, device management, configuratiebeheer en security. 
Zo helpen we de gehele sector om slimmer en efficiënter te werken, en daarmee helpen we de verduurzaming van onze energievoorziening te versnellen.

Slimmer omgaan met energie, energie besparen en het toepassen van duurzame energiebronnen. Dat zijn de grote uitdagingen van nu. Bedrijven in de energiesector werken bijvoorbeeld aan nieuwe technologieën zoals slimme meters voor gas, water en elektriciteit. Maar ook aan gedistribueerde opwek met zonnepanelen, laadpalen voor elektrisch vervoer en slimme openbare verlichting.

Met onze unieke technologie hebben klanten maar één platform nodig om te communiceren met al deze devices van verschillende fabrikanten. Ook kan er gelijktijdig gebruik worden gemaakt van verschillende soorten communicatienetwerken zoals IP, PLC, GPRS en CDMA. Zo maken we verdere verduurzaming makkelijk en daarmee mogelijk.

Omdat het om grote hoeveelheden data en miljoenen devices gaat, staan betrouwbaarheid, kwaliteit en veiligheid (privacy & security) voorop.

Ons platform wordt onder andere gebruikt door twee van de vier grote netbeheerders in Nederland. Daarmee hebben wij in Nederland een leidende positie opgebouwd. Internationaal zijn we ook op weg naar een leidende positie; we werken bijvoorbeeld al voor klanten in het Midden-Oosten en Afrika.

Daarnaast zijn we als ICT-partner van het gerenommeerde TNO betrokken bij Smart Community Aruba, een woonwijk met 20 eenheden gericht op duurzaam wonen. Dankzij dit soort onderzoeken, testen, simulaties en demonstraties willen we ons steentje bijdragen aan de doorontwikkelingen van duurzame technologieën van concept tot praktische toepassing.

Email: info@netinium.com
Phone: +31 75 640 0333

 

© Netinium BV, 2016. All rights reserved.