We are hiring!

At the moment we are looking for a Marketing Manager and Java Developers.

Since we're aiming at a Dutch-speaking candidates, the job specifications are in Dutch.
Not Dutch but interested? Take a chance and contact us!

Marketing Manager (ca. 24-32 uur / week)

Netinium ontwikkelt een centraal platform voor het beheren, uitlezen en besturen van slimme meters en slimme apparaten voor smart grids. Hiermee bieden we energie bedrijven ongeëvenaarde functionaliteiten op het gebied van data collectie, device management, configuratiebeheer en security. Op deze manier helpen we de energie sector om slimmer en efficiënter te werken en daarmee de verduurzaming van onze energievoorziening te versnellen.

Bij Netinium werken ca. 25 mensen, waarvan het merendeel zich bezig houdt met het ontwikkelen van onze innovatieve software. Naast deze technische talenten, zoeken we een Marketing Manager die samen met onze Business Development collega’s ons product in een energieke internationale B2B markt kan vermarkten.

Een baan met de vrijheid om onze bedrijfsbrede marketing activiteiten grotendeels zelfstandig vorm te geven en te leiden. En met de verantwoordelijkheid om daarmee onze positie in de internationale markt te verstevigen.

Functieomschrijving:

We zoeken iemand die kan denken en doen. Je zult verantwoordelijk zijn voor zowel het ontwikkelen van passende en effectieve campagnes, als de daaruit voortvloeiende werkzaamheden. Je combineert dus strategie met tactiek en uitvoering. Je legt direct verantwoording af aan het management en bent sparringpartner voor propositie ontwikkeling, maar beheert bijvoorbeeld ook de website, stuurt de vormgever aan en beheert het budget.

Wat we belangrijk vinden

 • je werkt gestructureerd en bent in staat groots te denken en concreet te handelen
 • je bent een zogenoemde ‘all-round marketeer’ en kunt, al dan niet door gebruik te maken van diensten van externe bureaus, verschillende communicatie uitingen optuigen en onderhouden (website beheer, email marketing, copywriting, print, social media, beursdeelname etc.)
 • je bewaakt het marketingbudget en resultaten van de inspanningen
 • je houdt je actief bezig met de ontwikkelingen in de sector en voedt het management met kennis over nieuwe kansen in de markt en de positionering van Netinium in de markt

En verder

 • goede kennis van (zakelijk) Engels in woord en geschrift
 • HBO werk- en denkniveau
 • een afgeronde marketing opleiding is gewenst maar niet vereist
 • belangrijker vinden we dat je werkervaring hebt als B2B marketeer, liefst voor een IT gerelateerde sector en dat de internationale (Engelstalige), innovatieve omgeving van de slimme energie sector je goed past

Wat bieden we

Als je bij ons komt werken bieden we je, naast een goed salaris en alles wat bij een modern arbeidscontract hoort, een baan waarbij je kunt opereren in een internationale, innovatieve en zeer actuele markt. Je draagt bij aan het slimmer maken en verduurzamen van de energievoorziening in onze maatschappij. Ons middelgrote maar professionele team heeft grote passie voor de sector en ons product. We werken in een platte en informele organisatie, waarbij er veel ruimte is voor eigen initiatief.

Java Developer (40 uur / week)

Netinium ontwikkelt een centraal platform voor het beheren, uitlezen en besturen van slimme meters en slimme apparaten voor smart grids. Hiermee bieden we energie bedrijven ongeëvenaarde functionaliteiten op het gebied van data collectie, device management, configuratiebeheer en security. Op deze manier helpen we de energie sector om slimmer en efficiënter te werken en daarmee de verduurzaming van onze energievoorziening te versnellen.

Wat vragen we

 • HBO/WO werk en denk niveau
 • Uitstekende analytische en engineering skills (zoals Design Patterns, OO, TDD, Refactoring, DDD, EJB)
 • Relevante werkervaring met Java/JEE
 • Vloeiend Nederlands en Engels in woord en geschrift
 • Passie voor het developer-beroep en de wil om up-to-date te blijven
 • Teamspeler

Wat zien we als een plus

 • Kennis van Weblogic, Oracle en PostgreSQL
 • Build ondersteunende tools zoals JUnit, Maven, Subversion, Jira, Jenkins
 • Interesse in Big Data
 • Ervaring met Linux
 • Gevoel voor concurrency (thread safety, transactions)

Wat bieden we

Als je bij ons komt werken bieden we je, naast een goed salaris en alles wat bij een modern arbeidscontract hoort, een baan waarbij je kunt werken aan uitdagende projecten in een professionale omgeving. Je draagt bij aan het slimmer maken en verduurzamen van de energievoorziening in onze maatschappij. We werken in een platte en informele organisatie, waarbij er veel ruimte is voor eigen initiatief.

Email: info@netinium.com
Phone: +31 75 640 0333

 

© Netinium BV, 2016. All rights reserved.